برای انتخاب نام دامنه مناسب چه اصولی را باید رعایت کنیم؟
انتخاب نام دامنه، یکی از کارهای سخت و مهم در راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی است. اولین مصالح مورد نیاز برای راه اندازی یک وب سایت خرید هاست و دامنه مناسب است. اگر که قبلا برای ثبت دامنه اقدام کرده باشید، حتما دیدید که اغلب اسم هایی که به ذهنتان می رسد پیش از این ثبت شده است. جالبه که خود من کلماتی را جست و جو کردم که اصلا فکر نمی کردم ارزش ثبت شدن داشته باشند ولی با کمال تعجب دیدم که قبلا ثبت شده اند. بعد از خواندن این مقاله راهکارهایی را یاد می گیرید که با استفاده از آن ها می توانید یک نام مناسب برای دامنه سایتتان انتخاب کنید.
ویدئوی زیر را مشاهده کنید و نظر یا سوالاتتان را در مورد انتخاب نام دامنه در بخش نظرات بپرسید.
شاید با خود فکر کنید که هیچ نام خوبی دیگر باقی نمانده، اما این فکر اشتباه است. در این مقاله دستور عملی ساده و سریع به شما آموزش می دهیم تا بتوانید در انتخاب نام دامنه مناسب برای سایتتان موفق شوید.
نام دامنه وب سایتتان، مثل نامی است که برای فرزندتان انتخاب می کنید. همانطوری که قبل از به دنیا آمدن فرزندتان کلی تحقیق می کنید تا بلاخره یک نام مناسب پیدا کنید، برای انتخاب نام دامنه سایتتان هم باید به همین اندازه وسواس و دقت به خرج بدهید. اگر از ابتدا یک نام مناسب (بر اساس اصولی که بهتون یاد می دیم) برای سایتتان انتخاب کنید توانسته اید یک ابزار قوی بازاریابی برای خودتان خلق کنید و در هزینههای آیندهی خود تا حد زیادی صرفه جویی کنید.
انتخاب اسم سایت اگر که اصولی و حساب شده انجام گیرد، به تنهایی می تواند برای شما تبلیغ کند و شما را از سایر رقبا متمایز کند.
اگر در انتخاب نام دامنه دقت نکنیم چه اتفاقی میافتد؟
اگر از شروع فعالیت کسب و کار شما زمان نگذشته باشد و هنوز مطرح نشده باشید فقط هزینه ی ثبت دامنه را ضرر میکنید. اما اگر در سایتتان محصولاتی قرار داده باشید، آن را سئو کرده باشید، شبکه های اجتماعی فعالی داشته باشید، عوض کردن نام دامنه خسارت بسیار زیادی به شما وارد می کند. از جمله:
- باید کلی وقت بذارید و هر جایی در سایتتون که از نام دامنه استفاده کرده اید، آن نام را تغییر دهید.
- باید لوگوی سایتتون را تغییر دهید.
- باید کلی پول خرج کنید که بتوانید اعتباری که از دامنه قبلی بدست آورده اید به دامنه ی جدید منتقل کنید.
- اگر پوشش بسته بندی یا کارت ویزیت با نام قبلی تهیه کرده باشید مجبورید تموم آن ها را دور بریزید و دوباره برای این کار هزینه کنید.
- مهمترین آسیبی هم که می بینید این است که مشتریان قدیمی به شما بی اعتماد می شوند و سراغ رقیبانتون می روند.
پس نکته ای که باید خیلی به آن دقت کنید این است که برای انتخاب نام دامنه عجله نکنید و به مقدار کافی روی آن وقت بگذارید. و اما…
نکاتی که برای انتخاب اسم سایت باید به آنها دقت کنید:
1- نام دامنهی انتخابی شما نباید خیلی طولانی باشد
پیشنهاد ما به شما این است که از نامهای بالای 13 حرف صرف نظر کنید. نام دامنه باید جوری باشد که راحت تایپ شود. ضمنا دقت کنید که نام دامنه هرچقدر کوتاه تر باشد راحت تر به ذهن سپرده می شود.
2- قابل فهم باشد و فقط به یک شکل نوشته شود
نام دامنه طوری باشد که اگر اسم سایتتون را به کسی گفتید راحت اون را بفهمه و بتونه به راحتی اون را تایپ کنه. سعی کنید نام دامنه ی انتخابی شما فقط یک حالت برای نوشتن داشته باشد.(مثلا:parvane و parvaneh )
3- خلاقیت در استفاده از کلمات
اگر می خواهید دامنه یک بخشی ثبت کنید به این نکته دقت کنید که اغلب کلمات فارسی و انگلیسی تک بخشی ثبت شده اند. حداقل پسوند دات کام یا آی آر انها ثبت شده است. پس برای اینکه بتونید یک دامین کوتاه تک بخشی ثبت کنید لازمه که خلاقیت به خرج بدید و یک کلمه ی جدید ابداع کنید. (دقت کنید که با این کار، نام ابداعی معنی بدی ندهد و حتما معنی آن را چک کنید.)
نکته ی مهم: اگر می خواهید دامنه ثبت کنید پسوند های مختلف آن را ثبت کنید. (حداقل دات کام و آی آر آن را ثبت کنید تا بعدا دچار مشکل نشوید) و اگر دیدید که دامنه مورد نظرتون با پسوند com قبلا ثبت شده و با پسوند ir خالی است (و یا حتی اگر ir ثبت شده و com خالی است) از خیر آن بگذرید. زیرا بعدا که کسب و کارتان گرفت ممکن است افرادی از نام دامنه ی شما سوء استفاده کنند.
4- اسم سایت را محدود نکنید
اگر قصد ساخت فروشگاه اینترنتی را دارید، دامنهی خود را به یک مکان یا به یک محصول خاص محدود نکنید.
5- استفاده از خط تیره و عدد در نام دامنه ممنوع
از خط تیره و عدد به هیچ عنوان در ثبت نام دامنهی خود استفاده نکنید. (مگر در حالتی که عددبتواند بیانگر یک حرف باشد) مثلا p30download نمونه ای از کاربرد صحیح است و behnam24 نمونهای از کاربرد غلط است. (البته این نکته الزامی نیست و در این بند کمی نظرشخصی خودم نیز تاثیر گذاشته است)
6- به مفهوم کلمات در فرهنگهای مختلف دقت کنید
میتوانید برای انتخاب نام مناسب برای دامنهی خود، از کلمات لاتین هم استفاده کنید و دقت کنید که اگر سایتی میزنید که قرار است در زمینه ی بین المللی فعالیت کند خیلی مهم است که نامی معنادار برای انگلیسی زبانها داشته باشید.
7- مخفف نکنید
این کار یکی از بدترین کارها در انتخاب نام دامنه است. افراد زیادی را میشناسم که اسم خودشان را متخصص میگذارند. ساعتها با مدیران عامل جلسه می گذارند و در نهایت با مخفف کردن کلمات یا شعار شرکت، سر نامهای عجیب و قریب به توافق میرسند. نام دامنه شما، برای کسی که برای اولین بار اون را می شنود باید با معنا باشد و راحت به ذهنش سپرده شود.
8- به تداعی ذهنی نام دامنه ی خود در مخاطب دقت کنید
اگر نام سایت شما مفهوم بد و ناخوش آیندی را در ذهن مخاطب تداعی کند قطعا شکست می خورید. برای اینکه دچار اشتباه نشوید حتما از جمعی از دوستان مورد اعتماد و صاحب نظر خود بخواهید نظرشون را در مورد نام انتخابی شما بگویند. (اگر تلفظ نام انتخابی شما شبیه نام یک بیماری یا یک فحش باشد، خود به خود اثر منفی میگذارد.)
9- سعی کنید اسم مرتبط با حوزه کاری شما باشد
اگر نام دامنه ی انتخابی شما به نحوی به زمینه ی فعالیت شما اشاره کند، همزمان قدم بزرگی هم برای بازاریابی خدمات خود برداشته اید. زیرا هر جا اسم سایت شما برد شود مخاطبان میتوانند درک کنند که موضوع این سایت در مورد چیست. البته در برخی حوزههای کاری انجام این کار امکان پذیر نیست و میتوانید سراغ اسمهای انتزاعی بروید. (دقیقا مشابه با نام سایت موج رادیکال که الان در آن هستید)
10- رقبا را آنالیز کنید
قبل از ثبت دامنه، بروید و سایتهای رقیب را شناسایی کنید و سعی کنید نامی را انتخاب کنید که با نام سایت آن ها متفاوت باشد. (بر اساس اصل گاو بنفش در بازاریابی، با این کار مشتری سایت شما را که اسمی متفاوت دارد به سایت هایی با اسم مشابه ترجیح میدهد.)
11- اسمی که یک تصویر را تداعی کند، سریع معروف میشود
اگر بتوانید نامی را انتخاب کنید که وقتی فرد آن را بشنود بتواند در ذهنش یک تصویر ذهنی برای این اسم تصور کند، نام سایت شما خیلی سریع معروف می شود. مثل apple.com
12- نام انتخابی شما در عین حال که باید فقط به یک شکل خوانده بشود، حتما باید به یک حالت هم نوشته بشود.
انتخاب اسم تک بخشی کار بسیار سختی است و ما پیشنهاد می کنیم که برای اینکه بتوانید نام مناسبتری را برای سایتتان انتخاب کنید، به سراغ نامهای دو یا چند بخشی بروید.
خب حالا علاوه بر در نظر گرفتن اصول بالا، به چند اصل را برای انتخاب کلمات دو یا چندبخشی، به عنوان نام دامنه اشاره می کنیم:
اصول انتخاب کلمات ترکیبی برای انتخاب نام دامنه
1-نام چند بخشی را طوری انتخاب کنید که تک تک کلمات آن در ذهن مخاطبتان بماند و مهمتر از آن باید طوری کلمات را انتخاب کنید که اگر از طرف پرسیدید اسم سایت چی بود بتونه توالی و ترتیب کلمات را به درستی به خاطر بیاورد.
2-در انتخاب کلمات کپی کار و تقلید کننده نباشید.
3-سعی کنید یکی از کلمات را مرتبط با زمینه کاری خودتان انتخاب کنید و کلمه ی دیگر را یک کلمه ی مفهومی یا خاص انتخاب کنید طوری که وقتی کسی نام دامنه ی شما را می شنود به فکر فرو رود. معمولا کلماتی با مفاهیم انتزاعی یا غیر فیزیکی گزینهی خوبی است.
4-به آهنگ بیان کلمات دقت کنید. سعی کنید ترکیبی را برای نام دامنه انتخاب کنید که آهنگ موزون و مناسب داشته باشد.
مثل: دیجی کالا، اشی مشی
5-اگر می خواهید از اسم خودتان به عنوان نام سایتتان استفاده کنید به این نکته دقت کنید باید با جدیت زیاد روی برندسازی شخصی خود کار کنید. در این حالت به جای اینکه یک برند که متشکل از یک تیم است رشد کند، نام شما رشد میکند و این خیلی مهم است که علاوه بر برند شخصی روی ویژگیهای شخصیتی خود نیز کار کنید.
خب امیدوارم تا اینجا معیارهای کافی برای انتخاب نام دامنه سایتتان پیدا کرده باشید. الان می خواهم گام های عملی برای کشف نام دامنهی مناسب را بهتون یاد بدیم. پس لطفا کارهای زیر را به دقت انجام دهید:
راهکار هشت مرحله ای برای انتخاب نام مناسب
1- بگردید و نام حداقل 50 نام دامنه، از وب سایتهای مختلف را پیدا کنید و تمامی آن ها را روی یک برگ کاغذ بنویسید و سعی کنید از ساختار اسم آن ها الگو برداری کنید و اگر توانستید خودتان هم یک الگو خلق کنید. (نکته: نام ها باید متفاوت باشند، مثلا نام هایی مثل ahmadweb و amirweb هر دو شبیه همند و ذکر یکی از آن ها کافی است)
2- فضایی خلوت که در آن بتوانید به خوبی تمرکز کنید انتخاب کنید.
3- فکر کنید و حداقل 200 کلمه که حاضرید ترکیبی از اونها را در نام دامنه سایتتان استفاده کنید را بنویسید. (این کلمات میتوانند مرتبط با اعضای بدن (مثل قلب یا …) باشد. میتواند مرتبط با گیاهان (مثل برگ،دانه،…) مرتبط با طبیعت (مثل طلوع،نسیم،..) مرتبط با دریا و موجودات دریایی (مثل ساحل،موج،صدف و…) حروف ربط و مخصوصا کلمات انتزاعی که ترکیب آنها با کلمه ای دیگر در ذهن خواننده ایجاد معما میکنند(خیال،فکر و …)
4- حالا که تمام کلمات را نوشتید فقط باید بشینید و در حالتهای مختلف این کلمات را ترکیب کنید تا به گزینهای مناسب برسید. سعی کنید این ترکیبها را به صورتی تعجب بر انگیز و تا حد امکان مرتبط با کسب و کارتان استفاده کنید.
5- به احتمال زیاد بعد از گذراندن مراحل بالا چند گزینهی خوب برای نام دامنه تان پیدا کرده اید. اگر موفق نشدید باید کارهای بالا را با دامنه لغات بیشتری انجام دهید.
6- گزینه هایی که انتخاب کرده اید را در یک سایت معتبر (مثل namemesh) بررسی کنید و مطمئن شوید که قبلا ثبت نشده باشد. در سایت ایرنیک هم می توانید پسوند ir را بررسی کنید.
7- از آنجایی که یک کسب و کار موفق باید در شبکه های اجتماعی هم فعال باشد، حتما قبل از ثبت دامنه به سایت هایی مثل تلگرام، اینستاگرام و فیس بوک بروید و مطمئن شوید که پیج با نام انتخابی شما قبلا ساخته نشده باشد.
8- نظر افراد مورد اطمینان خود در رابطه با نامی که انتخاب کرده اید بپرسید و در صورت تایید آن را ثبت کنید.
تذکر: جدیدا امکان ثبت نام دامنه ی فارسی نیز به وجود آمده است و شما می توانید دامنه سایتتان را با کلمات فارسی ثبت کنید.
اما این روش یک اشکال دارد و آن این است که اولا نام دامنه فارسی بین کاربران اینترنتی جا نیافتاده است. ثانیا، بعدها که شما در سایتتان محتوای زیادی قرار دادید و خواستید آن را سئو کنید، در مبحث ساخت بک لینک ممکن است دچار مشکلاتی شوید. به همین خاطر پیشنهاد میکنم نام دامنه را با حروف انگلیسی ثبت کنید.
انتخاب نام دامنه مناسب تا چه حد بر سئو سایت شما تاثیر می گذارد؟
اغلب افرادی که با ما تماس میگیرند و می خواهند از ما مشاوره بگیرند، فکر میکنند که اگر نام دامنه فارسی با کلمه کلیدی که می خواهند در آن رتبه بگیرند خیلی خوب است. برخی از افراد هم فکر می کنند اگر از کلمات انگلیسی که مرتبط با کلمه کلیدی حوزه فعالیت آنهاست استفاده کنند تاثیر زیادی بر موفقیت آنها در سئو خواهد داشت.
این طرز فکر کاملا غلط است. هرچند که روی سئو تاثیر گذار است اما تاثیر آن آنقدر جزیی است که اگر آن را هم رعایت نکنید اتفاق خاصی نمیافتد. افرادی که به هر قیمتی میخواهند از کلمه کلیدی در نام دامنه استفاده کنند، دیر یا زود مجبور میشوند که اسم سایت خود را عوض کنند.
اما یک نکته مهم در مورد انتخاب نام دامنه که روی سئو سایت شما به شدت تاثیر گذار است:
ممکن است که شما نام دامنهای را ثبت کنید، که قبلا فردی آن نام را ثبت کرده و با آن فعالیتهای مخربی انجام داده باشد. فعالیتهایی مثل اسپم، لینکهای غیر مجاز، عدم رعایت کپی رایت و …
در این شرایط اگر شما آن نام را ثبت کنید، بدون اینکه روحتان هم خبر داشته باشد در آینده برای سئو کردن سایتتان به شدت دچار مشکل میشوید.پس حتما لازم است که با مشورت یک متخصص نسبت به انتخاب نام دامنه اقدام کنید.
امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. در صورتی که سوالی دارید می توانید در بخش نظرات مطرح کنید. همچنین میتوانید در واتساپ با شماره 09213808492 در ارتباط باشید.
امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد، موفق باشید.
سلام ببخشید شما بین این دو پسوند کدوم رو پیشنهاد میدهید
.site
.xyz
درود بر شما، فرقی ندارد و بیشتر سلیقهای هست
سلام ممنون که یه سری راهنماییهای رایگان قرار میدید.ممنون میشم فیلمای آموزشی رایگان هم بیشتر کنید.لطف بزرگی میکنید.ممنون
درود بر شما، ممنون از نظر شما
لطفا وارد لینک زیر شوید که سایر دورههای رایگان ما را هم ببینید. همچنین در بخش انتهای صفحه میتوانید درخواست آموزش بدهید که حتما مورد بررسی ما قرار میگیرد.
https://mojeradical.com/rayegan/
بازم عالی و بی نظیرو کاربردی بسیار متشکرو سپاس گذارم
ممنون از مقاله عالی تون بسیار کمک کرد
خواهش می کنم.
ممنون از نظر شما
با سلام ممنون از راهنمایی های خوبتون من میخوام ی سایت فروشگاه آنلاین بسازم اما بلد نیستم در ساخت دامنه و هاست ساخت وردپرس و…هم مشکل دارم لطفا میشه تو ساخت این سایت بهم کمک کنید هزینه شو هم پرداخت میکنم با تشکر فراوان
درود بر شما،
لطفا با شماره 09213808492 تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنیم
با تشکر
سلام
من یک سایت برای اقامتگاه بومگردی میخوام بزنم که دو زبانه باشه و کاربران خارجی هم به سایتم دسترسی داشته باشن.
سوالم اینه که برای اینکه کاربران خارجی سایت منو ببینند باید سایتم پسوند .com داشته باشه؟؟؟
آیا با سایت دو زبانه با پسوند .ir کاربران خارجی میتوانند سایت منو جستجو کنند و پیدا کنند؟؟؟
با عرض سلام خدمت شما،
بله میتوانید سایت دو زبانه خود را با دامنه ir طراحی کنید. کاربران خارجی سایت با دامنهی ir را از طریق سرچ در گوگل می توانند پیدا کنند.
فقط دقت داشته باشید که به خاطر وجود تحریمها، با دامنهir نمیتوانید برخی از تبلیغات موثر را، مثل تبلیغات گوگل ادووردز، ادسنس و … را انجام دهید.
در صورت نیاز به روشهای تبلیغاتی بالا، بهتر است که یا سایتتان را با دامنه com طراحی کنید.
و یا موارد فنی را به گونهای انجام دهید که سایتتان با هر دو دامنه باز شود. (در این خصوص میتوانید از مشاوره ما، یا افرادی که در حوزهی بهینه سازی سایت تخصص دارند استفاده کنید*)
باسلام
ما تولیدی قطعات پلاستیکی داریم حالا میخوام سایت بزنم ولی واسه اسمش موندم میخوام هم با ب شروع بشه و هم جذاب و خوب باشه ، نظر شما چیه ؟
سلام عرض می کنم خدمت شما
در مورد انتخاب اسم مناسب برای سایت، در مقاله بالا معیارها و پارامترهای مهم را خدمتتون توضیح دادیم. سعی کنید که این نکات را در انتخاب نام دامنه رعایت نمایید.
اگر مایل هستید که از مشاورهی ما استفاده کنید و به صورت تلفنی شما را راهنمایی کنیم که از بین اسمهای مدنظر شما کدام یک مناسبتر است.
در صورتی که مایل هستید ما نام مناسب را برای شما، انتخاب کنیم، میتوانید از طریق شماره 09213808492 با کارشناسان ما تماس بگیرید تا در مورد شرایط انتخاب نام دامنه و تعداد پیشنهادها برای شما توضیح دهیم.
با تشکر
بسیار مفید بود
برای مشاوره و خرید با چه شماره ای تماس بگیرم؟
سلام وقت بخیر
برای دریافت مشاوره با شماره تلفن 09213808492 تماس بگیرید.
با تشکر
سلام من ميخوام يك سايت به اسم خودم بزنم. اسم و فاميلم طولاني ميشه.و اينكه فاميلي من محمدي هست. بنظر شما براي خودم اسم مستعار انتخاب كنم؟؟ يا mohamadi?? mohammadi
درود بر شما، نوشتار درست فامیل شما mohammadi است. سعی کنید از نوشتار درست استفاده کنید.
در نام دامنه سعی کنید اسم دامنهی شما بیشتر از 14 کاراکتر نشود.
سلام من می خوام یه فروشگاه اینترنتی بسازم با نام شهر خودم و با نماد دنا میشه لطفا کمکم کنین .{دنا کالا دنا استور دنا شاپ}این اسامی خوبن که ثبت شدن .ممنون میشم اگه کمکم کنین
درود بر شما, برای دریافت راهنمایی بعد از تعطیلات تماس بگیرید.
سلام ممنون از سایتتون و مشاوره هایی که دادین
یه نام خوب برای دامنه سایتی میخام که موضوعش فروش پروژه های دانشجویی هستش ممنون میشم کمکم کنید
سلام ممنون از اطلاعات عالیتون . سوال دارم
میشه دامنه رو ثبت کنیم اما هاست نخریم فعلا تا اون اسم سایت ررامون محفوظ بمونه؟
و دوم اینکه دامنه هایی یبلا توسط افراد دیگه ثبت شده که خیلی بدرد من میخورن و اونارو میفروشن چطور باهاشون تماس بگیرم و چقدر هزینه معقوله ؟؟
درود بر شما،
شما می توانید دامنه مورد نیازتان را ثبت کنید و بعدا سر فرصت از آنها استفاده کنید.(دامنه تا زمانی که منقضی نشده براتون محفوظه)
اگر دامنه ir است میتوانید به مرکز ثبت دامنههای ملی مراجعه کنید و از قسمت whois شماره تلفن مالک دامنه را به دست آورید.
در غیر اینصورت میتوانید آدرس سایت مورد نظر را سرچ کنید، اگر برای فروش باشد در داخل همان دامنه اطلاعات تماس موجود است.
موفق باشید
سلام ببخشید من میخوام یه سایت فروشگاهی ایجاد کنم پسوند دامنه .com باشه بهتره یا .ir
درود بر شما، اگر مشکل هزینهای ندارید هر دو را تهیه کنید و سایتتان را با com بالا بیارید
موفق باشید
سلام من یک فروشگاه اینترنتی ساختم میشه لطف کنید چندتا اسم خاص بگین .
درود بر شما،
در صورت نیاز به راهنمایی لطفا از بخش مشاوره نوبت بگیرید.
با سلام
من میخواستم یه سایت نیازمندی ها راه اندازی کنم.
البته در یک مورد تخصصی صنعتی..نه مثل دیوار یا شیپور که در تمام موارد کار میکنند.
الان میخواستم بدونم از کجا بفهمم که این کار جواب میده یا نه.؟
آیا با وجود رقیبان قدرتمندی مثل دیوار و شیپور آیا کاربر به ما توجهی میکنه ؟
ممنون از شما
منتظر جواب شما هستم
سلام. مشاهده دوره زیر به شما کمک می کند.
https://mojeradical.com/product/%d8%a7%db%8c%d8%af%d9%87-%db%8c%d8%a7%d8%a8%db%8c-%d8%aa%d8%ac%d8%b2%db%8c%d9%87%e2%80%8c%d9%88-%d8%aa%d8%ad%d9%84%db%8c%d9%84-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%a7%d8%b1/
با توجه به اینکه میفرمایید در یک حوزهی تخصصی میخواهید کار کنید به راحتی میتوانید با این سیتها رقابت کنید.
سلام هزینهه پیدا کردن یک نام دامنه چقدراست
درود بر شما،
کمکی که ما در انتخاب نام دامنه میتوانیم به شما بکنیم در قالب مشاوره است.
به این صورت که با شما همفکری میکنیم تا نام مناسبی را انتخاب کنید.
و یا اینکه از بین چند گزینه کدام یک مناسب تر است.
در صورتی که قرار باشد ما نام دامنه را برای شما انتخاب کنیم با توجه به میزان ساعتی که وقت میگذاریم تا نام دامنهی نهایی انتخاب شود هزینه تعیین میشود.
در صورتی که سوال دیگری داشتید میتوانید از طریق آیدی @behnam7384 سوال خود را بپرسید.
سلام
ممنون از سایت خوبتون
نام شهر من قاین هستش و میخوام یک دامنه به نام قاین کالا ثبت کنم .ب نظرتون چه دامنه ای مناسب تر هستش؟ممنون
ghaenkala ghayenkala qaenkala
یا نام دیگه ای که بنظرتون بهتر هستش؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلام و عرض ادب.
از بین اسمهایی که فرستادین ghaenkala مناسب تره.
موفق باشید.
سلام.ممنون از سایت خوبتان به خصوص قسمت انتخاب نام دامنه
به بنده کمک کردن تا دامنه مناسبی انتخاب کنم و پیشنهاد خوبی دادن
سپاس
سلام.من مدت ها قصد راه اندازی یک وب سایت داشتم اما چون نمی دانستم چه اسمی را برای دامنه سایتم بگذارم ،چندین ماه از زمانم را از دست دادم.
تا اینکه با سایت موج رادیکال آشنا شدم و آقای بهنام نام مناسبی را به من پیشنهاد دادند.ضمنا کار طراحی سایت ما را هم ایشون انجام دادند.
با تشکر از شما
با سلام وخسته نباشید، مطالب فوق العاده مفید و کاربردی بودن ، در ضمن میخواستم از محتوای آموزشیتون ( اموزش ساخت فروشگاه) بخاطر کاربردی و مفید بودنش تشکر کنم .
سلام.مقاله ی خوبی بود.
اما نام دامنه چطور می تونه برای ما بازاریابی کنه؟
سلام.
نام دامنه در سه حالت باعث جذب ترافیک و بازاریابی برای سایت شما می شود:
۱-اگر در نام دامنه از کلمه ی کلیدی مربوط به فعالیتتان استفاده کرده باشید،در این حالت از دیدگاه گوگل امتیاز کسب می کنید.
۲-اگر از کلمه کلیدی استفاده کنید وقتی کسی نام دامنه شما را ببیند سریعا می فهمد در چه شاخه ای کار می کنید.
۳-وقتی که نسبت به رقیبانتون نامی متفاوت و خاص داشته باشید،احتمال انتخاب شدن شما بسیار زیاد می شود.(به ویژه وقتی که در صفحه ی اول گوگل در کنار نتایج دیگر قرار بگیرید.)
موفق باشید.