در این ویدئو در مورد علت دیر لود شدن سایت وردپرسی با شما صحبت می کنیم.
همچنین یک نکتهی طلایی به شما آموزش می دهیم که چرا با وجود نصب پلاگین کش وردپرس، باز هم سرعت بارگزاری سایت پایین است.
علت کند بودن سایت وردپرسی چیست؟
وردپرس به خودی خود cms خوبی است که در ابتدا برای ساخت سایتهای خبری طراحی شده بود. اما به خاطر سهولت استفاده و هزینهی پایین به تدریج رشد کرد و برنامه نویسان شروع به توسعه ی آن کردند.
به تدریج پلاگینهای زیادی برای وردپرس به وجود آمد. همانطور که میدانید پلاگین woocommerce وردپرس را به یک فروشگاه اینترنتی قدرتمند تبدیل میکند. همچنین پلاگینهای دیگری نیز وجود دارند که هر یک به نوبه ی خود امکاناتی را به وردپرس اضافه میکنند.
دلیل کم بودن سرعت فروشگاههای وردپرسی نسبت به فروشگاهی که با مجنتو یا پرستا شاپ طراحی می شود، این است که ذات وردپرس برای سایتهای خبری و اطلاع رسانی طراحی شده است. در حالی که مجنتو یا پرستاشاپ فقط برای فروشگاه اینترنتی طراحی شده اند و به همین دلیل از نظر فنی برای کارهای فروشگاهی بهینه تر هستند و سرعت بالاتری دارند.
اما دلایل بالا، برای اینکه استفاده از وردپرس را کنار بگذارید منطقی نیست. زیرا وردپرس مزایایی دارد که سایر سیستمها ندارند. به شما پیشنهاد میکنم که ویدئو بهترین روش طراحی سایت را مشاهده کنید تا با قدرتها و مزایای وردپرس آشنا شوید.
با این حال روشهایی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید سرعت سایت خود را به شکل قابل توجهی افزایش دهید.
1-هاست، مهمترین عامل در سرعت سایت شما
علت پایین بودن سرعت سایت در اغلب مواقع به هاست مربوط میشود. استفاده از هاست مناسب تاثیر بسیار زیادی بر سرعت سایت شما دارد. همانطور که می دانید سرعت سایت بر سئو و فروش شما تاثیر بسیار زیادی میگذارد.
به همین دلیل پیشنهاد میکنم که از هاستهای بیکیفیت و ارزان قیمت استفاده نکنید.
2-قالب مناسب، تاثیر باور نکردنی بر سرعت سایت شما دارد
همانطور که میدانید برای اینکه بتوانید یک سایت زیبا و فروشگاه حرفهای داشته باشید، لازم است که از یک قالب مناسب استفاده کنید. قالب هایی که به صورت اصولی طراحی می شوند، حجم کد نویسی کمتر و بهینه تری دارند و به همین دلیل سرعت و عملکرد پایین تری دارند.
برای اینکه بتوانید قالب مناسبی را برای سایت خود انتخاب کنید پیشنهاد میکنم از قالبهای معروف و پرفروش استفاده کنید. این قالبها دائما بروز رسانی می شوند و در هر به روز رسانی از نظر فنی و سرعت بهبود میابند.
3-استفاده از تصاویر پرحجم علت کند بودن سایت شماست
یکی از فاکتورهای مهمی که باعث کاهش سرعت سایت شما میشود، استفاده از عکسهای بسیار با کیفیت و پر حجم است. استفاده از عکسهایی که چند مگابایت حجم دارند سایت شما را به مرز نابودی میکشانند.
قبل از اینکه بخواهید عکسی را در سایت خود قرار دهید، پیشنهاد میکنم با استفاده از فوتوشاپ یا پلاگینهای آمادهای که برای بهینه کردن حجم عکس وجود دارد استفاده کنید.
به شما پیشنهاد می کنم که ویدئو آموزشی تهیه تصویر مناسب برای سایت را مشاهده کنید.
4-تنظیمات نادرست در پلاگینهای وردپرس باعث دیر لود شدن سایت شما میشود
پلاگینهایی که بر روی سایت خود نصب میکنید، تاثیر زیادی بر سرعت سایت شما دارند. اگر پلاگین برای باز شدن، به سایتهایی مثل یوتیوب، فیسبوک، توییتر و … که فیلتر هستند نیاز داشته باشند، سرعت سایت شما از سرعت حرکت لاکپشت نیز کمتر خواهد شد.
پس این نکته دقت کنید که از هر افزونه ای که استفاده میکنید تنظیمات آن را به درستی انجام دهید تا دچار مشکل افت سرعت سایت نشوید. معروفترین افزونههایی که در صورت انجام تنظیمات غلط روی سرعت سایت شما اثر منفی میگذارند عبارتند از:wordfence ، layered popups ، revolution slider ، akismentسرویسهای سایت میلرلایت، افزونههای عضویت، افزونههای کش و …
5-درخواست به بیرون از سایت شما، سرعت سایتتان را کاهش می دهد
منظور از درخواست به بیرون از سایت این است که برای باز شدن بخشی از سایتتان، نیاز باشد که سایت دیگری نیز به شما کمک کند.
به عنوان مثال زمانی که شما یک ویدئو از آپارات در سایتتان قرار میدهید، برای باز شدن سایتتان نیاز است که آپارات نیز کاری را انجام دهد. این موضوع باعث افت سرعت قابل توجهی در سایت شما میشود.
به همین دلیل پیشنهاد میکنیم که اگر هاست مناسبی دارید و میتوانید هزینه کنید، ویدئوهای سایتتان را در داخل هاست خودتان آپلود کنید. این کار تاثیر مثبتی بر سئوی سایت شما نیز خواهد داشت.
اما اگر که به هر دلیلی نیاز دارید که ویدئوها را از آپارات وارد سایتتان کنید، پیشنهاد می کنم که به هیچ عنوان در صفحهاصلی سایتتان این ویدئوها را قرار ندهید.
برنامههای دیگری مثل برنامههای چت آنلاین، و یا تجزیه و تحلیل(مثل hotjar) نیز سرعت را کاهش می دهند. لذا پیشنهاد می شود یا از نسخهی پولی استفاده کنید و یا در مواقع غیر ضروری آنها را غیرفعال کنید.
جمع بندی:
در این مقاله برخی از مهمترین عواملی که روی سرعت سایت شما اثر میگذاشتند را به شما معرفی کردیم. امیدواریم که این مقاله هم به دردتان خورده باشد. در صورتی که نظر یا سوالی دارید آن را در بخش نظرات انتهای همین صفحه مطرح کنید. همچنین میتوانید در واتساپ با شماره 09213808492 در ارتباط باشید.
با عرض سلام و احترام
من همزمان دارم روی بهینه سازی دو تا سایت کار می کنم و تمامی افزونه ها و حتی قالب یکی هستن ولی نمیدونم چرا یکی سرعت لود اولیش خیلی کنده و هر دو تا سرعتشو بهبود دادم ولی باز یکیش کند تره و با گوشی خیلی دیر لود میشه میشه بی زحمت راهنمایی بفرمایین چیکار کنم؟ اگه ممکنه راجب cdn هم یه توضیح مختصر بفرماییین.
درود بر شما، لازم است سایتی که سرعتش کم است را بررسی کنیم. گاهی اوقات پیکربندی نادرست افزونهها یا حتی پیکربندی هاست منجر به افت سرعت میشود.
در خصوص cdn در دوره بهینه سازی سرعت سایت مفصل توضیح دادیم اما در مجموع به دلیل فیلتریگ و اختلالاتی که سرویسهای cdn داخل و خارج دارند، در حال حاضر استفاده از آن را پیشنهاد نمیکنم.
سلام وقت بخیر
از کجا بدونیم چه افزونه کشی با هاستمون سازگارتره؟
درود بر شما، از پشتیبان هاست خود بپرسید.
البته بر اساس سعی و خطا و یا استفاده از تجربه افراد متخصص نیز میتوانید بهترین پلاگین کش را تشخیص دهید.