آموزش قدم به قدم نصب وردپرس روی هاست

در این ویدئو با مراحل نصب وردپرس روی هاست آشنا می‌شوید. به شما یاد می‌دهیم که چطور در کمتر از چند دقیقه دیتابیس بسازید و وردپرس را روی هاست خود نصب کنید. نصب وردپرس روی هاست باید با دقت انجام شود و به چند نکته کوچک در هنگام نصب توجه شود. اگر این کار را اصولی و طبق نکاتی که به شما آموزش می‌دهیم انجام دهید، سطح امنیت سایتتان بالاتر می‌رود و در آینده چالشهای کمتری خواهید داشت.

نصب وردپرس روی هاست با چند قدم ساده

نصب وردپرس بر روی هاست یک فرایند نسبتاً ساده است. در ادامه اقدامات لازم برای نصب وردپرس روی هاست را برایتان توضیح می‌دهیم:

1. دریافت فایل های وردپرس: ابتدا باید آخرین نسخه از وردپرس را از وب‌سایت آن دانلود کنید. دقت کنید که نیاز نیست فایل ZIP را از حالت فشرده خارج کنید.

2. تنظیمات دیتابیس: برای ذخیره‌سازی اطلاعات وردپرس، نیاز به یک پایگاه داده دارید. در هاست خود، یک پایگاه داده ایجاد کنید و مطمئن شوید که یک نام کاربری و رمز عبور برای دسترسی به آن دارید.

3. تنظیمات فایل‌ها: حالا باید فایل‌های وردپرس را بر روی هاست آپلود کنید. از طریق FTP یا بخش آپلود هاست، فایل‌های zip وردپرس را در مسیر مورد نظر آپلود کنید. سپس آن را از حالت فشرده خارج کنید و محتویات آن را به پوشه public_ html منتقل کنید.

4. نصب وردپرس: بعد از آپلود فایل‌ها، به آدرس دامنه‌ی خود بروید (مثلا shiknodecor.ir) و صبر کنید تا سایت باز شود. اگر دامنه به درستی روی هاست شما فعال شده باشد، پیام نصب نمایش داده می شود. در این مرحله، شما باید اطلاعات پایگاه داده‌ی خود را وارد کنید که در مرحله قبل ایجاد کرده‌اید. (اگر در این مرحل مشکلی داشتید با شماره 09213808492 در واتساپ در ارتباط باشید.)

5. اتصال به پایگاه داده: پس از وارد کردن اطلاعات پایگاه داده، وردپرس آن را بررسی و اتصال به آن را برقرار می‌کند. اگر همه چیز صحیح باشد، شما باید پیام “اتصال با موفقیت برقرار شد” را ببینید.

6. نصب کردن و پیکربندی نهایی وردپرس: در مرحله بعد، وردپرس اطلاعات لازم برای نصب خود را جمع‌آوری می‌کند. شما می‌توانید اطلاعاتی مانند عنوان وب‌سایت، نام کاربری و رمز عبور مدیریتی را وارد کنید.

7. پایان نصب: پس از تکمیل مراحل بالا، وردپرس آماده استفاده است. شما می‌توانید به پیشخوان وردپرس دسترسی پیدا کنید و با استفاده از آن وب‌سایت خود را مدیریت کنید.

با نصب وردپرس نوبت به نصب و پیکربندی افزونه‌ها و قالب شما می‌رسد که در دوره رایگان ساخت فروشگاه اینترنتی می‌توانید اطلاعات بیشتر را کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *